Hvad er binære optioner, deres fordele og nogle eksempler på trading?

Hvad er binære optioner, deres fordele og nogle eksempler på trading?

En binær option er et valg, der betaler enten en fastsat pris eller slet ikke noget. Dette afhænger af, om bestemte betingelser mødes når optionen endelig udløber. Optioner er de mest simple trading produkter. Traderen ved helt præcist, hvilken profit de vil modtage og hvad de vil tabe, når en binær trade laves.

Du kan købe binære kontrakter på aktier, råvarer, indekser og valutaer. Skønheden ved en binær option er det store potentiale, der er for en stor udbetaling inden for en kort trading periode. Som et masse-markeds trading-værktøj giver binære optioner traderne en fleksibel tilgang til trading. Der er ikke kompleksiteter involveret i tradingen med binære optioner. Enten taber du eller vinder du. De fleste tradere bruger disse optioner til at forbedre korttidssigtede portfolio og til at spekulere i de finansielle markedet i løbet af specifikke tidsperioder.

Fordele ved binære optioner

  • Simpelhed er den største fordel ved binære optioner. Det, der skal overvejes, er om aktivet slutter over eller under trading prisen. Det er meget ligetil og den eneste overvejelse, der skal til, er retningen af aktivets pris.
  • Der er en begrænset risiko og udbetalingen er forudbestemt eller fastsat på tidspunktet for traden. De potentielle risici og belønninger er kendte ude fra traden. Ved traditionel trading med handelsvarer og aktiver er der ingen distinkte parametre. Tabet eller vindingen er risikabel og desuden spekulativ.
  • Du kan simplificere din praksis inden for hedging. Lige gyldig hvordan en binære option lukker, optionen er betalt i fuld rate. Dette gælder også selvom lukkeprisen er minimal.
  • Du kan trade på flere forskellige tidsperioder på det binære optionsmarked. Binære optioner er positioneret i en bred vifte af globale markeder fra forskellige aktiemarkeder og du kan trade via internettet på døgnbasis.

Et eksempel på trading af binære optioner

Trading af binære optioner er spekulativt afhængig af prisen på aktierne eller råvaren. Ved at bruge Google, kan man se, at prisen i dag er $801.25 pr. aktie. Du spekulerer på prisens bevægelse inden for en specifik tidsperiode; ofte helt ned til én time. Hvis det er din opfattelse, at Google aktieprisen vil stige over det nuværende markeds prisniveau, så skal du købe en binær Call option. Hvis prisen slutter over den listede pris ved lukketid, så er du ”in the money” og udbetalingen er den gevinst du har fået i traden. Hvis prisen falder er du ”out of money”.

Overvåg bevægelsen i løbet af de sidste par måneder og uger af Google eller enhver anden aktie eller råvare, som du overvejer. Dette vil give dig en idé om, hvorvidt prisen vil bevæge sig op eller ned. Nogle investorer og tradere er meget opmærksomme på, hvordan prisen bevæger sig; de gætter ikke bare men bruger information og tradition til at fastgøre om, hvorvidt en binær option vil betale sig. Tradere kigger desuden på den hurtige bevægelse af en ønsket råvare. Binære optioner bevæger sig hurtigt og en videns base omkring en aktie, råvare eller valuta skal være hurtig og lige på. Simpelheden og den hurtige implementering af penge og informationer er skønheden ved binære optioner.